Galéria

Idén XII. alkalommal került megrendezésre a Táplálkozásmarketing Konferencia, amelynek helyszíne a Debrecenben található Lycium Hotel volt.
Számos résztvevő és kiállító hallgathatta meg az előadásokat, amelyek alapvető témái az „Új élelmiszer-innovációs megoldások és módszerek a digitális gazdaságban Funkcionális élelmiszerek és egészség” alcím köré csoportosultak.

2014. október 2-án X. alkalommal került megrendezésre a Nemzetközi Táplálkozásmarketing konferencia "Új élelmiszerfogyasztó a digitális világban – A marketing jövője, a jövő marketingje" címmel, a Debreceni Egyetem Marketing és Kereskedelem Intézetének főszervezésével.

2013. november 21-én IX. alkalommal került megrendezésre a Nemzetközi Táplálkozásmarketing konferencia "Felelős Markeitng: Hitelesség, bizalom, avagy a fogyasztónak mindig igaza van" címmel, a Debreceni Egyetem Marketing és Kereskedelem Intézetének főszervezésével.

A 2012. május 24-én tartott konferencia aktuális témái közt szerepelt a fogyasztói attitűdök alakulása, a marketingkommunikáció és a termékinnováció az egészségvédő élelmiszerek piacán.